use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Frambozenmuffins met nootjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Frambozenmuffins met nootjes

Frambozenmuffins met nootjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 ei
  • 3 koffielepels citroensap
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 80 g boekweitmeel
  • 1 koffielepel bakpoeder
  • 75 g fijne griessuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1.5 dl karnemelk
  • 125 g frambozen
  • 100 g brésiliennenootjes
  • Solo vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Klop het ei los met het citroensap.
  3. Meng de bloemsoorten met het bakpoeder, de suiker en de vanillesuiker in een beslagkom en maak een kuiltje.
  4. Giet er het eimengsel en de karnemelk in en roer tot een glad beslag.
  5. Meng er de frambozen en 2/3 van de nootjes door.
  6. Verdeel het beslag over 8 met Solo ingeboterde muffinvormpjes (voor 3/4 gevuld) en bestrooi met de rest van de nootjes.
  7. Bak de muffins 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  8. Laat even rusten alvorens te ontvormen, serveer ze lauw of koud.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.