Recept 45**** (1 stem)

Flensje met cheddar, gerookte zalm en spinazie in roomsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Lunch

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de bloem met 2 eieren, de melk en 40g Solo tot u een glad beslag heeft. Voeg de peper en het zout toe. Bak 10 flensjes en laat ze afkoelen.
  2. Snijd de cheddar en de gerookte zalm in fijne reepjes en vermeng deze met de spinazie in roomsaus.
  3. Hak de ui fijn en fruit zachtjes zonder te kleuren in de Solo. Klop de 2 resterende eieren, de Solo Crèmefine Cuisine, dille en bieslook samen in een kom. Kruid naar smaak.
  4. Voeg het mengsel van kaas, gerookte zalm en spinazie toe aan het roommengsel.
  5. Verdeel de vulling over de flensjes en rol op. Boter een vuurvaste schotel en leg de flensjes erin. Instrijken met Solo vloeibaar en verwarm traag in een matige oven.

Ingrediëntenvoor 10 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?