use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gestoomde eitjes met gerookte zalm
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gestoomde eitjes met gerookte zalm

Gestoomde eitjes met gerookte zalm

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 eieren
  • 100 g gerookte zalm
  • 20 g Solo
  • 2 eetlepels light room
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de gerookte zalm in dobbelsteentjes en verdeel deze over 4 met Solo beboterde schaaltjes.
  2. Breek een ei in elk schaaltje en bestrooi het met wat zout.
  3. Giet 75 cl water in de snelkookpan en plaats de schaaltjes in het stoommandje in de hoogste stand.
  4. Sluit de snelkookpan.
  5. Zet het vuur lager zodra de stoom begint te ontsnappen en laat verder koken volgens de aangegeven tijd.
  6. Open de snelkookpan.
  7. leg een beetje licht gepeperde room bij elk ei.
  8. Dien op met een sneetje geroosterd brood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.