Recept 35*** (4 stemmen)

Deegwaren met sardines

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de sardines schoon: snij de koppen en de staarten af en druk met de vingers op de buik om de ingewanden te verwijderen.
  2. Snij de visjes in de lengte doormidden, verwijder de graten, was de filets en laat ze drogen.
  3. Kook de venkel 10 minuten in gezouten water.
  4. Giet het kookwater af en bewaar het om de pasta in te koken.
  5. Hak de venkel.
  6. Kook de pasta in het venkelwater beetgaar, giet de pasta af en hou warm.
  7. Maak de uitjes schoon en snij ze klein.
  8. Stoof de uitjes in Solo Vloeibaar en voeg de tomatensaus, pijnpitten, kappertjes, de rozijnen, de sardines en de venkel toe.
  9. Kruid met zout en hete pepers.
  10. Laat alles 10 minuten stoven.
  11. Serveer de warme pasta op de borden en overgiet met de saus met sardines.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?