use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zachtgegaarde vis met sinaasappel en worteltjes en ravioli
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zachtgegaarde vis met sinaasappel en worteltjes en ravioli

Zachtgegaarde vis met sinaasappel en worteltjes en ravioli

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g ravioli
  • bouillonpoeder
  • 2 sinaasappels
  • 600 g worteltjes
  • 1 klein bosje verse peterselie (ongeveer 20 g)
  • 400 g witvis - of zalmfilet
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 6 el kookroom
  • (vers)gemalen zwarte peper en/of cayennepeper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de ravioli in kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gebruik een mespuntje bouillonpoeder in plaats van zout om het kookwater op smaak te brengen. Afgieten.
  2. Was de sinaasappels en rasp de schil. Halveer de sinaasappels en pers ze uit.
  3. Snijd de worteltjes in de lengte in vieren. Hak de peterselie fijn. Snijd de vis in stukken van 3 cm.
  4. Laat een diepe pan op hoog vuur heet worden. Spuit de vloeibare margarine in de pan en voeg daarna de worteltjes toe. Bak 5 minuten. Roer de sinaasappelschil en het sinaasappelsap met een mespuntje bouillonpoeder erdoor. Voeg de vis toe en roer voorzichtig door. Sluit de pan af met een deksel en stoof de vis op een laag vuur in 5 minuten zachtjes gaar.
  5. Voeg de kookroom toe en schud de pan een beetje zodat alles goed wordt vermengd. Laat 2 minuten stoven. Voeg naar smaak peper en/of cayennepeper toe. Roer de gehakte peterselie erdoor.
  6. Verdeel de ravioli over 4 voorverwarmde diepe borden. Schep de vis en de worteltjes met de saus over de ravioli.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.