Recept 45**** (6 stemmen)

Creoolse coupe

Dit is een recept van

tijd
145 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Week de gelatine in een bodempje water en rasp de chocolade.
  2. Smelt de uitgeknepen gelatine in de hete koffie en voeg er de melk aan toe.
  3. Klop de room stevig op en spatel ze erdoor.
  4. Meng er de geraspte chocolade bij en zet 1 uur in de diepvriezer weg.
  5. Roer de bereiding om en laat nog 1 uur opstijven in de diepvriezer.
  6. Giet in de glazen een bodempje whisky, breng op smaak met het kaneelpoeder.
  7. Schik er het ijs op en versier met de kaneelstok en de slagroom.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?