use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Ciabatta met parmaham en vijgen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Ciabatta met parmaham en vijgen

Ciabatta met parmaham en vijgen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 kleine ciabattabroodjes
  • Bertolli voor op Brood
  • 100 g parmaham
  • honing
  • versgemalen zwarte peper
  • verse tijm

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de vijgen, dep ze droog en snijd ze in stukjes.
  2. Snijd de broodjes open en besmeer ze met margarine. Beleg ze met sneetjes parmaham en stukjes vijg.
  3. Besprenkel met een beetje honing, bestrooi met peper en garneer met tijmblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.