use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Boterham met radijs en kwark
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Frisse zomerse boterham

Boterham met radijs en kwark

Maak deze boterham belegd met kwark gemengd met radijs en bieslook. In 15 minuten zet je een heerlijke frisse zomerse boterham op tafel.

Een lekkere boterham met radijs, kwark en sla. Meergranenbrood belegd met een fris-pittig mengsel van kwark en radjisjes en topping van knapperige Romeinse sla en plakjes radijs. Zo zet je een heerlijke zomerse boterham op tafel.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Op tijd klaar
    15 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 20 g Becel Gold
  • 1 koffielepel mierikswortel
  • 2 sneetjes meergranenbrood
  • 15 radijzen
  • 4 soeplepels bieslook en een paar takjes voor de afwerking
  • 250 g light kwark
  • versgemalen peper
  • versgemalen zout
  • 2 bladeren Romeinse sla

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de Becel Gold met de mierikswortel en besmeer het brood met de bereiding.
  2. Snijd 10 van de radijzen in kleine blokjes, snipper de bieslook fijn en meng met de kwark. Kruid lichtjes met peper en zout. Verdeel over de boterhammen.
  3. Werk af met de in plakjes gesneden overblijvende radijzen, de fijngesneden sla en de takjes bieslook.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.