use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bagel met kaas en bleekselderij
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bagel met kaas en bleekselderij

Bagel met kaas en bleekselderij

Een lekker bagel recept met Becel met walnootolie, knapperige stukjes bleekselderij, zoete tomaat en pittige blauwe kaas.

Met dit lekkere bagel recept zet je een heerlijke bagel op tafel. De Becel met walnootolie geeft een heerlijke smaak en de bleekselderij en tomaatjes een knapperige bite aan de bagels. Ga snel deze lekkere bagels maken en geniet ervan!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Op tijd klaar
    10 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 40 g pitloze rode druiven
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 volkoren bagels
  • 30 g Becel met walnootolie
  • 40 g blauwe kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Halveer de druiven. Was en snijd de bleekselderij in boogjes.
  2. Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met Becel met walnootolie.
  3. Verdeel de kaas, de bleekselderij en de druiven over de onderste helften van de bagels en dek af met de bovenste helften.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.