Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
lekker eten

Bagel met kaas en bleekselderij

Met dit lekkere bagel recept zet je een heerlijke bagel op tafel. De Becel met walnootolie geeft een heerlijke smaak en de bleekselderij en tomaatjes een knapperige bite aan de bagels. Ga snel deze lekkere bagels maken en geniet ervan!

Een lekker bagel recept met Becel met walnootolie, knapperige stukjes bleekselderij, zoete tomaat en pittige blauwe kaas.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding5 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties2 porties
Pasen
gemiddeld
zonder koken
Vegetarisch
recipe image Bagel met kaas en bleekselderij
  • 40 g pitloze rode druiven
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 volkoren bagels
  • 30 g Becel met walnootolie
  • 40 g blauwe kaas
  1. Halveer de druiven. Was en snijd de bleekselderij in boogjes.
  2. Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met Becel met walnootolie.
  3. Verdeel de kaas, de bleekselderij en de druiven over de onderste helften van de bagels en dek af met de bovenste helften.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.