Recept 45**** (8 stemmen)

Charlotte van courgette en garnalen met curry

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Voorgerechten

tijd
40 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Charlotte
  2. Snij de courgettes in de lengte (4 mm dikte).
  3. Stoof ze 15 seconden met Solo Vloeibaar en hou ze opzij op een droge doek.
  4. Snij de lente-uitjes in dunne plakjes.
  5. Meng de mascarpone met de Solo Crèmefine Cuisine, de lente-uitjes, de garnalen en de curry. Kruid met zout en peper.
  6. Bekleed een klein potje met de courgetteplakjes. Voeg de bereiding toe en plooi de courgetteplakjes dicht. Draai het potje om en verwijder het zodat je een charlotte krijgt.
  7. Paprikacoulis
  8. Was de paprika’s en verwijder de zaadlijsten.
  9. Snij de paprika’s in grove stukken en mix ze in de blender.
  10. Laat 4 minuten inkoken in een pan met wat Solo Vloeibaar tot je een coulis krijgt. Kruid af met peper en zout.
Tip

Dien de charlotte op met de paprikacoulis. Versier eventueel met een scampi.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door hildeDP op 31 juli 2012 om 12u30

hmm, lekker. Hier wa rijst bij en 't is af

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?