use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Papillot van kabeljauw en komijn
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Papillot van kabeljauw en komijn

Papillot van kabeljauw en komijn

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 kabeljauwfilets
  • 40 g Solo Light
  • Solo Vloeibaar
  • 1 courgette
  • 4 wortelen
  • 4 rapen
  • citroensap
  • 4 mespuntjes komijnpoeder
  • 4 stukjes steranijs
  • enkele blaadjes kervel
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Was en snij de courgette in fijne schijfjes.
  3. Schil de wortelen en de rapen. Snij ze in lange reepjes.
  4. Snij 4 vellen aluminiumfolie van ± 30 cm lang. Vet in met Solo Vloeibaar Light en leg er een kabeljauwfilet op. Voeg de wortelen, de courgettes en de rapen toe.
  5. Giet er een beetje citroensap over. Voeg per filet een snuifje komijnpoeder, een steranijs, enkele kervelblaadjes en een klontje Solo Light toe. Kruid met peper en zout.
  6. Sluit de papillotten en leg ze 20 minuten in de oven op 180 °C.
Steranijs parfumeert je gerecht en voegt een extra intense smaak toe.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.