Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Charlotte van courgette en garnalen met curry

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd40 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Belgisch
vis
recipe image Charlotte van courgette en garnalen met curry
  • Charlotte:
  • 150 g gepelde grijze garnalen
  • 10 g Solo Vloeibaar
  • 4 eetlepels light room
  • 2 courgettes
  • 4 lente-uitjes
  • 350 g mascarpone
  • 1 theelepel lichte curry
  • Paprikacoulis:
  • Solo Vloeibaar
  • 2 rode paprika’s
  • peper en zout
  1. Charlotte
  2. Snij de courgettes in de lengte (4 mm dikte).
  3. Stoof ze 15 seconden met Solo Vloeibaar en hou ze opzij op een droge doek.
  4. Snij de lente-uitjes in dunne plakjes.
  5. Meng de mascarpone met de light room, de lente-uitjes, de garnalen en de curry. Kruid met zout en peper.
  6. Bekleed een klein potje met de courgetteplakjes. Voeg de bereiding toe en plooi de courgetteplakjes dicht. Draai het potje om en verwijder het zodat je een charlotte krijgt.
  7. Paprikacoulis
  8. Was de paprika’s en verwijder de zaadlijsten.
  9. Snij de paprika’s in grove stukken en mix ze in de blender.
  10. Laat 4 minuten inkoken in een pan met wat Solo Vloeibaar tot je een coulis krijgt. Kruid af met peper en zout.
Dien de charlotte op met de paprikacoulis. Versier eventueel met een scampi.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.