Recept 45**** (3 stemmen)

Carpaccio van tomaat en courgette met scampi’s

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de scampi’s. Was de groenten. Snij de tomaten en courgette in zeer fijne schijfjes.
  2. Dresseer de borden rondom rond met de tomaten en courgette.
  3. Verhit in een hete pan de Solo en bak de scampi’s 20 seconden. Breng op smaak met zout, peper, saffraan en witte wijn.
  4. Dresseer de scampi’s in het midden van tomaten- en courgettecarpaccio. Breng nogmaals op smaak met olijfolie, zout en peper.
  5. Laat de saus van de scampi’s indikken en werk af met een eetlepel Solo. Voeg enkele blaadjes basilicum toe. Verdeel de saus over de borden.
Tip

Tips van Gaëtan

Vervang de schijfjes courgette eens door komkommer. Dat is even fris maar net een tikkeltje anders.

Deze carpaccio smaakt minstens even lekker als je kiest voor rode tonijn.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie