use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Carpaccio van tomaat en courgette met scampi’s
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Carpaccio van tomaat en courgette met scampi’s

Carpaccio van tomaat en courgette met scampi’s

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 16 scampi’s
  • 4 tomaten
  • 1 courgette
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 1 snuifje saffraan
  • 20 cll witte wijn
  • 16 kleine blaadjes basilicum
  • 2 el olijfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel de scampi’s. Was de groenten. Snij de tomaten en courgette in zeer fijne schijfjes.
  2. Dresseer de borden rondom rond met de tomaten en courgette.
  3. Verhit in een hete pan de Solo en bak de scampi’s 20 seconden. Breng op smaak met zout, peper, saffraan en witte wijn.
  4. Dresseer de scampi’s in het midden van tomaten- en courgettecarpaccio. Breng nogmaals op smaak met olijfolie, zout en peper.
  5. Laat de saus van de scampi’s indikken en werk af met een eetlepel Solo. Voeg enkele blaadjes basilicum toe. Verdeel de saus over de borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.