Bouillon van tapijtschelpen en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui fijn en stoof hem in de Solo aan. Voeg er de spinazie bij en stoof ze gedurende 2 minuten.
  2. Laat de tapijtschelpen in een bodempje water gaar koken tot ze open zijn.
  3. Verwijder de schelpen en filter het kookvocht.
  4. Doe het kookvocht bij de spinazie, voeg de bouillonblokjes erbij en voeg nog 8 dl water toe. Laat op een zacht vuur aan de kook komen. Proef na op peper en voeg dan de tapijtschelpen erbij.
  5. Verdeel de broodkorstjes over de borden of kommetjes en giet er de hete soep over.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?