voorgerecht
Snel klaar: Oranje Groenten Soep
Om variatie en pit in je voeding te brengen, is de "Eet in Kleur" soep ideaal. En de nadruk op één kleur maakt de recepten extra origineel.
Bovendien kan je de soepen, gewoon door toevoeging van een paar verrassende ingrediënten, een feestelijk tintje geven!
Om variatie en pit in je voeding te brengen, is de "Eet in Kleur" soep ideaal. En de nadruk op één kleur maakt de recepten extra origineel.
Bovendien kan je de soepen, gewoon door toevoeging van een paar verrassende ingrediënten, een feestelijk tintje geven!
Geef score
Porties

- 1 pak Knorr Oranje Groenten Soep
- enkele blaadjes platte peterselie
- enkele dooierzwammen
- enkele kastanjes
- wat olijfolie van Bertolli
- Reinig de paddestoelen, snij grote exemplaren kleiner en roerbak ze op hoog vuur in olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Verkruimel ondertussen de kastanjes. Laat even kort mee bakken met de paddestoelen.
- Verwarm de Oranje Groenten Soep zoals aangegeven op de verpakking.
- Verdeel de Orange Groenten Soep over 4 kommetjes en werk af met de paddestoelen en kastanjes.
- Versier met enkele blaadjes platte peterselie.
