use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Spinazie-roomsoep met croutons

Spinazie-roomsoep met croutons

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 40 g sjalotten
  • 1.5 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 1 eetlepel gedroogde marjolein
  • 1 blokje Knorr Bouillon Finesse Groenten
  • 25 g peterselie
  • light room
  • wat brood voor de crôutons
  • 150 g spinazie met room
  • 1 eetlepel gedroogde kervel
  • 200 ml water

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Gaar de sjalotten in de margarine in een niet te kleine kookpot zonder te kleuren. Voeg de spinazie en de kruiden toe en laat smelten. Voeg daarna de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Breng op smaak met peper en zout en roer er op het laatst de peterselie onder.
  2. Ondertussen hebt U de croutons gesneden en gebakken in een laagje olie in een pan of in de friteuse.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.