Recept 35*** (4 stemmen)

Bouillon met vis

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Los het 1/2 bouillonblokje op in 2.5 dl warm water
  2. Snij de paprika’s in stukjes en pel en snipper de ui fijn.
  3. Laat ze in de Solo stoven en giet er dan de bouillon bij.
  4. Pers er de look bij en breng verder op smaak met peper en zout.
  5. Laat er de vis in garen.
  6. Schep er de vis uit, verdeel in flinters en voeg terug bij de bouillon.
  7. Toast de sneetjes brood en snij ze in stukken.
  8. Doe ze in de borden.
  9. Schik er de groenten met de vis op en verdeel de bouillon over de borden.
  10. Werk af met vers gehakte koriander.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie