Bosbesflensjes met pistache-ijs

3 (3)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de bosbessen, bestrooi ze met de suiker en breng alles langzaam aan de kook, laat 10 minuten sudderen en koel af.
  2. Meng de bloem, het zout en 1 eetlepel suiker in een kom. Klop het ei door de melk en voeg dit al roerende door de bloem.
  3. Meng de gesmolten Solo door het beslag. Meng de helft van de bosbessen door het beslag.
  4. Voeg de bosbessensiroop bij de rest van de bosbessen.
  5. Los het maïszetmeel op in een weinig water, breng de bosbessensaus aan de kook en roer de maïzena erdoor, laat 3 minuten zachtjes sudderen tot een dik vloeibare saus. Voeg indien te vast nog wat extra water toe.
  6. Verwarm een antikleefpan met een weinig olie en bak hierin de pannenkoekjes.
  7. Serveer ze met de bosbessensaus en het pistache-ijs.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Britt op 19 maart 2013 om 18u54

Hier ben ik wel voor te vinden, gewoon heerlijk!!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?