Beignet van Alaska Pollak met een fijne kruidensaus

Appelbeignets kennen we allemaal, maar hebt u al eens beignets van vis gemaakt ? Met dit receptje kan u het zelf eens proberen...

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de Alaska Pollak, dep goed droog, kruid met peper en zout en snijd in beetklare stukken.
  2. Bereid het beignetdeeg : meng alle ingrediënten en spatel er als laatste de opgeklopte eiwitten onder.
  3. Maak de kruidensaus: meng de mayonnaise met de fijngehakte kruiden.
  4. Haal de stukjes vis door het beignetdeeg en bak in heet frituurvet.
  5. Dien op met prikkers en gebruik de kruidensaus als dip.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?