Recept 45**** (6 stemmen)

Bavarois van verse plattekaas met chocolade, sinaasappel en studentenhaver

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Nieuwjaarsklassiekers

tijd
132 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng het sinaasappelsap aan de kook en voeg de suiker toe.
  2. Week de blaadjes gelatine in koud water, knijp ze goed uit en voeg ze aan het sinaasappelsap toe en laat ze smelten.
  3. Neem de pan van het vuur en laat afkoelen.
  4. Klop de room op tot 2/3 en voeg de chocoladesaus eraan toe, vervolgens de verse kaas en als laatste het sinaasappelsap.
  5. Vermeng alles zorgvuldig en verdeel de bavarois in 6 glazen.
  6. Plaats de glazen minstens 2 uur in de koelkast.
  7. Werk ze vlak voor het opdienen af met een beetje studentenhaver die je in kleine stukjes hakt en versier met een blaadje verse munt.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?