use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Aubergines Parmigiana
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Aubergines Parmigiana

Aubergines Parmigiana

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 aubergines
  • 500 ml kant-en-klare tomatensaus
  • 125 g mozzarella
  • 30 g Parmezaanse kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Was en snijd de aubergines in de lengte in 12 dikke plakken. Snijd de mozzarella in blokjes en rasp de Parmezaanse kaas.
  2. Gril de aubergineplakken, leg ze in een ovenschaal en schenk er de tomatensaus over. Bestrooi met de mozzarella en Parmezaanse kaas. Bak het gerecht 40 minuten in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.