Recepten met mosterd

Amora mosted van Dijon is dé klassieke mosterd bij uitstek. Amora mosterd wordt gemaakt op basis van mosterdzaadjes, azijn, water, suiker en zout en staat sinds jaar en dag garant voor uitstekende kwaliteit. De heerlijk pittige smaak prikkelt de smaakpapillen van klein en groot. De echte smaakmaker voor al je gerechten!

Bij worst, kaas of een lekkere zelfgemaakte hotdog bijvoorbeeld. Maar ook in sauzen bij vlees- of visgerechten werkt Amora mosterd goed. Je hoeft daarbij niet bang te zijn om te veel mosterd te gebruiken. De hitte van het bakken of braden neemt veel van de scherpte weg, zonder het aroma aan te tasten.

Amora mosterd is vekrijgbaar in glazen potten en in een handige knijpfles. Niet alleen gemakkelijk om op te bergen, maar ook zeer gemakkelijk in gebruik.

Wist je trouwens dat zelfs de oude Grieken en Romeinen mosterd al gebruikten als geneesmiddel? Deze pittige smaakmaker is doorheen de jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkse smaakmakers die niet kunnen ontbreken in de keuken!

Start de receptzoeker

Wil je iets op tafel toveren met wat je nu al in huis hebt? Vertel ons wat er in je koelkast ligt - wij vertalen het meteen in inspirerende recepten.

Koken vanuit je koelkast | Gebruik de handige receptzoeker