Artikel ***** (1 stem)

Desserts op maat van ieders smaakpapillen

Solo’s website heeft een uitgebreide keuze aan desserts in petto voor u. Taarten & gebak, cake & koekjes, ijs en milkshakes… Noem maar op. Verras uw gezelschap, uw partner, gezin of simpelweg uzelf met een van de heerlijke desserts die zowel door Solo als door andere lekkerbekken op de website van Solo werden geplaatst. Deze website heeft meer dan 69000 leden die maar al te graag hun recepten voor desserts met u delen. Dus waarop wacht u nog? Blader snel door de site zodat u kunt genieten van een heerlijk nagerechtje!

Desserts: taarten, gebak, koekjes en ijs

Tussen de desserts vinden we veel taarten en gebak: tiramisu met aardbeien, chocoladetaart met chocoladevulling, eitjes van bittere chocolade met mascarpone en sinaasappelpoeder, soezen met vanillecrème en nog meer van dat lekkers. Maar er zijn nog meer recepten voor desserts, zoals bijvoorbeeld koekjes of creatieve ijsrecepten: wafels, brownies met chocolade, gemberkoekjes, speculaasijs… Kortom, de mogelijkheden op het gebied van desserts zijn legio. Neem snel een kijkje en blader door al dat lekkers!

Desserts met vers fruit: lekker gezond

Waarom niet eens opteren voor desserts gemaakt van vers fruit zoals smoothies? Deze desserts zijn even lekker als de traditionele taarten en cakes en zijn bovendien ook nog eens ontzettend gezond. Een van deze desserts is bijvoorbeeld de smoothie met banaan en mango. Hiervoor heeft u 200 ml halfvolle yoghurt nodig, evenals 1 rijpe mango, 1 banaan en enkele sinaasappels om 100 ml sap te bekomen. Daarna snijdt u de het fruit in stukjes, perst u de sinaasappels en doet u alles in de blender. Mixen tot een gladde massa en u heeft een van de lekkerste en gezondste desserts ooit!

Desserts delen en opslaan uw My Open Kitchen

Gaat u vaak op zoek naar een recept voor lekkere desserts, maar vergeet u het telkens op te schrijven? Waarom niet alle recepten die u wenst uit te proberen, verzamelen op één plek? Met Solo’s persoonlijke receptenschrift getiteld ‘My Open Kitchen schrift’ kan dit. Dit online schrift staat u toe om al uw favoriete desserts te bewaren met slechts één muisklik. Bovendien beperkt de inbreng zich niet tot de recepten die online te vinden zijn. Zo kunt u ook uw persoonlijke recepten toevoegen. Dankzij dit handige schrift hoeft u nooit meer lang te zoeken naar de recepten van uw favoriete desserts. Maak nu je eigen receptenboekje aan!

Andere Solo-leden over dit artikel (0)