Artikel ***** (2 stemmen)

Aan de slag met rabarber

Rabarber is als groente een beetje in de vergeethoek geraakt. Helemaal ten onrechte! Deze unieke plant is een buitengewoon smakelijk én origineel ingrediënt voor je dagelijkse keuken. De stevige rode stengels worden van half april tot eind juni volop geoogst, dus momenteel zijn ze op hun best. Ga ermee aan de slag en laat je verrassen!

Suikerbrood met rabarbercompote en feta

Konijnfilet met een rum-rozijnensausje, witte pens, rabarbercompote, peperkoek, een sesamkroketje en gebakken schorseneren

Rabarber- en honingcompote

Rabarberframbooscrumble

Rabarbersorbet

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit artikel (3)

Gepost door Leona So op 09 september 2015 om 11u38

Recept voor Rabarber cake..{American recipe } 125gr,ongezouten boter..450gr.bloem..1/2lepeltje baking soda..1/2 lepeltje zout..225ml.botermelk 1 kleinlepeltjevanilla extract..1 groot ei.. 300gram in blokjes gesneden rabarber...1/2 lepeltje cinnamon.225gram suiker...vande suiker neemt een lepel met de cinnamom en strooit het bovenop de cake voor die in de oven gaat. Bakken op 180 graden in een lanwerpige bakschotel ongeveer 23cm.bakken voor 35min tot 40m.

Gepost door Solo op 14 september 2015 om 13u38

Hoi Leo, je kan je recept altijd opladen op de Solo-site. Zo kan iedereen ervan meegenieten. Zeker doen! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties