Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
afternoon tea

Rabarber- en honingcompote

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties8 porties
goedkoop
nagerecht
overig europees
ijs
recipe image Rabarber- en honingcompote
  • 900 g rabarber
  • 85 g kristalsuiker
  • 1 sap van een sinaasappel
  • 5 el honing
  • 4 sinaasappels (reepjes sinaasappelschil)
  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Schil de rabarber en snij hem in stukken van 2,5 cm lang.
  3. Leg de stukken rabarber in een ovenschotel. Lepel de honing erover en bestrooi met kristalsuiker.
  4. Voeg er de sinaasappelschilletjes aan toe en druppel het sap erover.
  5. Bedek met aluminiumfolie en bak gedurende 30 minuten in de warme oven.
  6. Roer af en toe tot de rabarber zacht is.
  7. Serveer warm, lauw of koud met yoghurt of roomijs.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.