Artikel **** (8 stemmen)

10 x koken tegen de klok

  • 1 reactie
  • 97 keer bewaard
  • 35 779 keer bekeken

Beetje moeite om de drukte van het nieuwe schooljaar bij te benen in je keuken? Je tovert wellicht vaak dezelfde huisklassiekers op tafel, omdat je die met je ogen dicht klaarmaakt. En toch kan het makkelijk anders. Met een paar verse ingrediënten in huis en een simpel recept bij de hand maak je in geen tijd een heerlijke, originele maaltijd. Wedden dat iedereen er wel een extra portie van lust? 

Onze test-het-zelf-tip: kies 3 recepten uit de lijst hieronder, maak een shoppinglijstje en koop de ingrediënten in één keer in de winkel. Handig, want dan bereid je meteen 3 maaltijden voor. Lees thuis aandachtig de recepten en kijk wat je vooraf al kan doen (vb. marineren, voorkoken, snijden,...). Zo win je nog wat tijd als het écht snel moet gaan. Goed plannen is half gewonnen.

Op je plaats... klaar... kook!

Wil je op drukke septemberdagen toch een verse maaltijd op tafel zetten? Deze 10 superlekkere gerechten maak je in minder dan een halfuurtje klaar. Ideaal als je 's avonds nog naar de tennisles, je cursus Italiaans of een ouderavond van zoonlief moet...

Zin in nog meer gerechten waarmee je tijd wint op drukke dagen? Rep je naar deze receptcollecties 

Andere Solo-leden over dit artikel (1)

Gepost door amandel op 21 september 2015 om 19u32

Ik hou van vis en daarom kies ik voor de goudbrasem en de scampi's

Gepost door Solo op 14 oktober 2015 om 13u37

Laat ons zeker weten wat je van de receptjes vond!