use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Spaghetti Carbonara

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Spaghetti Carbonara
  • 500 g verse spaghetti (koelvak)
  • 250 g ontbijtspek
  • 2 sjalotten
  • 6 eieren
  • verse tijmblaadjes
  • 100 g grana padano
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 handvol platte peterselie
  • Solo
  1. Verwarm de oven voor op 120°C. Leg 50 g van het ontbijtspek op een bakplaat met bakpapier en laat 15 – 25 minuten drogen in de oven. Laat goed uitlekken op keukenpapier.
  2. Kook de spaghetti beetgaar (volgens de aanwijzingen op de verpakking).
  3. Pel de sjalotten en knoflook en snipper ze fijn. Hak de bladpeterselie.
  4. Verhit wat Solo in een pan en bak het spek krokant. Doe er de sjalotsnippers, knoflook en tijmblaadjes bij. Voeg de pasta toe.
  5. Klop de eieren los met de kaas en voeg toe aan de pasta.
  6. Werk af met de bladpeterselie en het gedroogde spek.
  7. Rasp er nog wat grana padano over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.