use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
plat principal

Seiche aux haricots

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • Temps de préparation5 min
  • PortionsPortions 4
moyen
plat principal
fruits de mer
poisson
recipe image Seiche aux haricots
  • 600 g de chair de seiche
  • 50 g de Solo
  • 1 dl de vin blanc
  • 1 feuille de laurier
  • 1 boîte de haricots verts
  • sel
  • 3 gousses d'ail
  • 1 tomate
  • 1 oignon
  • 1 poivron rouge
  • poivre
  1. Hachez l'ail et l'oignon et faites-les revenir dans la Solo.
  2. Ajoutez le vin, le laurier et les haricots rincés.
  3. Ajoutez la tomate et le poivron coupés en morceaux.
  4. Ajoutez ensuite la seiche débitée en cubes et faites cuire 3 minutes en remuant.
  5. Salez, poivrez et servez.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.