use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bon marché

Sandwich brunch à la viande fumée et au piccalilli

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • PortionsPortions 2
bon marché
recipe image Sandwich brunch à la viande fumée et au piccalilli
  • 4 petits cornichons aigres-doux
  • 4 tartines de pain complet
  • Becel pro-activ à tartiner
  • 8 tranches de viande fumée
  • 1 c. à s. de piccalilli
  1. Coupez les cornichons en tranches. Tartinez le pain avec Becel pro-activ. Répartissez la viande fumée, les cornichons et quelques pointes de piccalilli par-dessus. Coupez les tartines en diagonales.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.