use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
buffet

Abricots au fromage blanc et aux noix

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Abricots au fromage blanc et aux noix
  • 200 g de Effi Fromage frais Nature
  • 4 c. à s. de pistaches ou de noix hachées
  • 8 abricots mûrs
  • quelques branches de thym
  1. Mélangez le Effi Nature et les noix et assaisonnez (sel et poivre).
  2. Coupez les abricots en deux, ôtez-en le noyau et garnissez la cavité du mélange de Effi et de noix.
  3. Disposez sur une belle assiette et terminez par une petite branche de thym, de préférence avec les petites fleurs.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.