use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
plat principal

Poires farcies

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson30 min
  • Temps de préparation15 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Poires farcies
  • 100 g de dés de lard fumé
  • 4 grandes poires
  • 4 cuillerées à soupe de Solo Liquide
  • Porto
  • salade de blé
  • 200 g de parmesan
  • 100 g de noix
  • 50 g de raisins secs
  1. Mélangez le fromage râpé avec les dés de lard, les noix et les raisins.
  2. Ajoutez le Porto et la Solo Liquide et mélangez.
  3. Coupez les poires en deux, épépinez-les et couvrez-les de la préparation.
  4. Enfournez-les 20 à 30 minutes à 180°C. Servez avec la salade de blé.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.