use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
accompagnement

Plat de lentilles

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson20 min
  • PortionsPortions 4
bon marché
accompagnement
Végétarien
recipe image Plat de lentilles
  • 3 doses de Solo Liquide
  • 1 poivron vert
  • 1 poivron jaune
  • 1 poivron rouge
  • 1 piment rouge
  • 1 gousse d'ail
  • 1 grand poireau
  • 800 g de lentilles (sèches)
  1. Cuisez les lentilles conformément aux indications figurant sur l’emballage.
  2. Coupez ensuite les poivrons en lamelles, hachez finement le piment (égrainé) et coupez le poireau en rondelles. Poêlez les légumes avec la gousse d'ail pressée dans un peu de margarine liquide.
  3. Mélangez les légumes poêlés aux lentilles et servez.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.