use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
dessert

Petits croquants aux amandes

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson15 min
  • Temps de préparation15 min
  • PortionsPortions 6
moyen
dessert
cookies
pâtisserie
recipe image Petits croquants aux amandes
  • 180 g de Solo
  • 170 g de sucre
  • 2 jaunes d'oeufs
  • 125 g d'amandes en poudre
  • 200 g de farine fermentante
  1. Incorporez le sucre à la Solo et mélangez jusqu'à obtention d'une crème lisse.
  2. Ajoutez les jaunes d'oeufs et incorporez ensuite la poudre d'amandes et la farine.
  3. Divisez la pâte en petites boules et formez les biscuits.
  4. Posez-les sur une plaque de cuisson et enfournez 10 à 15 minutes à 200 °C.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.