use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Petites tartelettes aux amandes

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson20 min
  • Temps de préparation15 min
  • PortionsPortions 6
recipe image Petites tartelettes aux amandes
  • 180 g de sucre
  • sucre en poudre
  • 2 dl de crème légère
  • 6 oeufs
  • 200 g de mascarpone
  • 2 paquets de pâte feuilletée
  • 150 g d'amandes en poudre
  1. Garnissez les moules de pâte et piquez le fond à l'aide d'une fourchette.
  2. Mélangez le sucre, la poudre d'amandes et les oeufs avec le mascarpone en une crème bien lisse.
  3. Ajoutez la crème légère et répartissez dans les formes.
  4. Enfournez 20 minutes à 180 °C.
  5. Saupoudrez de sucre en poudre à la sortie du four.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.