use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
dessert

Pain perdu au Porto et à la cannelle

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson5 min
  • Temps de préparation5 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Pain perdu au Porto et à la cannelle
  • 0.5 dl de Porto
  • 2 dl de lait
  • 60 g de Solo
  • 2 oeufs
  • tranches de pain blanc
  • cannelle en poudre
  1. Battez les oeufs et ajoutez-y le Porto.
  2. Passez les tranches de pain dans le lait puis dans l'oeuf.
  3. Faites cuire dans la Solo sur les deux faces.
  4. Dressez sur les assiettes, saupoudrez de cannelle et servez avec du sucre.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.