use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
plat principal

Gâteau aux épinards

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson12 min
  • Temps de préparation12 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Gâteau aux épinards
  • 1 fond de pâte brisée
  • 2 dl de crème légère
  • 100 g de fromage râpé
  • 400 g d'épinards surgelés
  • poivre
  • 2 oeufs
  1. Foncez un moule de pâte et piquez-en le fond à l'aide d'une fourchette.
  2. Faites fondre les épinards au micro-ondes et ajoutez-y les oeufs battus et la crème légère.
  3. Versez dans le moule et poivrez.
  4. Parsemez de fromage et enfournez 12 minutes à 180 °C.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.