use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
entrée

Fromage de chèvre gratiné à la tapenade d'olives

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson5 min
  • Temps de préparation5 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Fromage de chèvre gratiné à la tapenade d'olives
  • 150 g de tapenade d'olives
  • 250 g de fromage de chèvre
  • tranche
  • poivre
  1. Enduisez les tartines de tapenade et coupez le fromage en tranches.
  2. Répartissez le fromage sur le pain et enfournez à 180 °C jusqu'à ce que le fromage soit légèrement gratiné.
  3. Dressez sur les assiettes et décorez de poivre fraîchement moulu.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.