use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
dessert

Crème patissière à la maizéna

Recette de annywa

Recette de annywa

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • PortionsPortions 4
recipe image Crème patissière à la maizéna
  • 40 gr. de maizéna
  • 60 gr. de sucre fin
  • 1 sachet de sucre vanillé
  • 2 jaune d'oeufs
  • 1/2 litre de lait
  1. Mélanger dans une casserole la maizéna,le sucre et le sachet de sucre vanillé.
  2. Ajouter les 2 jaunes d'oeufs et bien remuer .
  3. Ajoutez 1/2 litre de lait froid et remuer bien .
  4. Faire chauffer la crème et mélanger jusqu'à épaississement et ébulition du mélange.
  5. Bon appétit !
  6. (A consommer nature où soupoudré de nesquick).

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.