use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Chutney à la coriandre

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson5 min
  • Temps de préparation10 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Chutney à la coriandre
  • 1 bouquet de coriandre
  • 2 gousses d'ail
  • 2 tomates moyennes
  • 1 piment
  • le jus d'un citron vert
  • sel et poivre
  1. Détachez les feuilles de coriandre et pelez les gousses d'ail.
  2. Épépinez les tomates et le piment et hachez grossièrement les tomates.
  3. Mettez les feuilles de coriandre, l'ail, les tomates, le piment et le jus de citron dans un robot de cuisine.
  4. Réduisez-les en purée puis salez et poivrez.
  5. Versez la purée dans un bol et conservez au frais.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.