use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
accompagnement

Chou rouge au vinaigre balsamique et au miel

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson30 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Chou rouge au vinaigre balsamique et au miel
  • 1 chou rouge
  • 3 doses de Solo Liquide
  • 3 c. à soupe de miel
  • 4 à 5 c. à soupe de vinaigre balsamique
  1. Coupez le chou rouge en fines lamelles.
  2. Faites chauffer la margarine liquide dans un wok puis poêlez-y le chou rouge en remuant pendant environ 5 minutes.
  3. Arrosez le tout du miel et du vinaigre balsamique puis laissez le chou rouge encore mijoter une demi-heure.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.