use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Champignons cuits au pesto et au fromage
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Champignons cuits au pesto et au fromage

Champignons cuits au pesto et au fromage

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de préparation
    10 min
  • Temps de cuisson
    15 min
  • Portions
    Portions 4

ingrédients

  • 80 g de Bertolli Pesto Verde
  • 1 gousse d'ail
  • 800 g de champignons
  • 100 g de Solo
  • 4 tranches de pain
  • 1 oignon finement haché

Directives nutritionnelles (par portion)

clause de non-responsabilité

etapes de préparation

  1. Faites chauffer le four a 200°.
  2. Tartinez le pain sur les deux faces d'un peu de Solo.
  3. Frottez le avec la gousse d'ail fendue.
  4. Faites revenir les champignons dans le reste de la Solo avec l'oignon.
  5. Incorporez le pesto et répartissez sur le pain.
  6. Enfournez pour colorez le pain.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.