use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
accompagnement

Blinis

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson15 min
  • Temps de préparation45 min
  • PortionsPortions 6
recipe image Blinis
  • 25 g de levure pâtissière
  • 5 dl de lait
  • 50 g de Solo Liquide
  • 1 cuillerée à thé de sucre
  • 1 pincée de sel
  • 3 oeufs
  • 350 g de farine
  1. Versez la farine dans la moitié du lait et ajoutez la levure.
  2. Laissez lever dans un endroit tiède, la pâte doit doubler de volume.
  3. Ajoutez ensuite les autres ingrédients et mélangez en une pâte lisse.
  4. Prélevez de petites portions et faites-les dorer dans une poêle anti-adhésive.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.