use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
entrée

Aubergines Parmigiana

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson1 h
  • PortionsPortions 4
recipe image Aubergines Parmigiana
  • 3 aubergines
  • 500 ml de sauce tomate prête à l'emploi
  • 125 g de mozzarella
  • 30 g de parmesan
  1. Préchauffez le four à 180°C. Lavez et coupez les aubergines dans le sens de la longueur en 12 fines tranches. Hachez la mozzarella et râpez le parmesan.
  2. Grillez les tranches d'aubergine. Disposez-les dans un plat allant au four et versez-y la sauce tomate par-dessus. Saupoudrez de mozzarella et de parmesan. Laissez cuire la préparation pendant 40 minutes au four.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.