use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ja zeker, er zijn te veel gehakt recepten op de wereld. Schrik niet, want ze zijn bijna allemaal lekker! Gehakt geeft een gerecht een bite en veel smaak. Natuurlijk kun je vele traditionele gerechten bedenken waarin gehakt verwerkt zit, zoals een ovenschotel, pasta Bolognese en gehaktbrood. Gehakt is zeer veelzijdig. Er zijn ook meer gehaktsoorten dan je in eerste instantie denkt. Naast de bekende soorten als rundergehakt, half om half gehakt en varkensgehakt is er lamsgehakt, kippengehakt, kalkoengehakt, kalfsgehakt, vegetarisch gehakt en zelfs visgehakt. Al deze gehaktsoorten hebben hun eigen smaak, textuur, vetgehalte en wijze van verwerking. Ben je er klaar voor?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.