Niets is feestelijker dan een lekker stukje gebraad uit de oven. Of je nu houdt van boterzacht rundvlees, van varkensvlees van eigen bodem of van smaakvol gevogelte: voor een heerlijk plakje gebraad schuift iedereen met plezier de beentjes onder tafel. Ook als hobbychef is gebraad een plezier om mee te werken. Eens je het vlees, het gevogelte of de vis in de oven hebt geschoven, kan je gerust even het glas heffen met je tafelgasten.
- 
![recipe image Gelakt kalkoengebraad met zoetzure worteltjes en gebakken aardappeltjes]() Gelakt kalkoengebraad met zoetzure worteltjes en gebakken aardappeltjes1 uur 15 min 4 porties 
- 
![recipe image 3 koningentaart]() Gevuld kalfsgebraad met salsa verde20 min 4 porties 
- 
![recipe image Gevulde kalkoen met pruimen]() Gevulde kalkoen met pruimen25 min 12 porties 
- 
![recipe image Kalfsgebraad met wortelen en sinaasappel]() Kalfsgebraad met wortelen en sinaasappel20 min 6 porties 
- 
![recipe image Kalkoengebraad met krieken]() Kalkoengebraad met krieken20 min 4 porties 
- 
![recipe image Lamsgebraad met rozemarijn en linzen]() Lamsgebraad met rozemarijn en linzen1 uur 4 porties 







