Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Neem een braadpan en schroei het vlees langs alle zijden dicht in wat Solo.
Schik het vlees in een ovenschotel , verwijder het vet uit de pan en deglaceer met de frambozenazijn.
Voeg het bouillonblokje , de roze en groene peper, de jeneverbessen , de cassis en 2 dl water toe . Laat tot de helft inkoken.
Zet weg.
Reinig de groenten en snijd ze in staafjes.
Snijd 100 g Solo in kleine dobbelsteentjes en schik ze op het gebraad.
Zet het vlees 35 minuten in een op 190°voorverwarmde oven met de in staafjes gesneden wortel, reepjes ui, het in vieren gesneden sjalotje, de in tweeën gesneden gepelde look, het tijmtakje, laurier, voldoende zout en de krieken.
Overgiet het gebraad halfweg het braden met een pollepel ingekookte bouillon.
Zet het vlees 5 minuten op een schotel onder een stuk aluminiumfolie weg.
Voeg de rest van de ingekookte bouillon in de ovenschotel toe.
Snijd het vlees in plakken en schik het met de inhoud van de ovenschotel op de borden.