hoofdgerecht
Wokschotel met rundsblokjes, lente-ui en groene asperges
Geef score
Kooktijd12 min
Voorbereiding
Porties

- 1 mespunt sambal
- 8 lepels Solo Vloeibaar
- 1 tablet Knorr Bouquet Knoflook-Peterselie
- 500 g rundvlees (in blokjes gesneden)
- 1 eetlepel geraspte citroenschil
- 200 g noedels
- 100 g kleine groene asperges
- 1 bussel lente-uitjes
- 1 koffielepel(s) geraspte gember
- Snijd de lente-ui en de asperges in gelijke stukken van ongeveer 5 cm.
- Verhit de Solo in de wok en bak op hoog vuur de rundsblokjes aan.
- Voeg vervolgens de groenten toe en laat deze beetgaar worden op een matig vuurtje.
- Kook ondertussen de noedels in gezouten water en giet af.
- Voeg vervolgens de gember, sambal, Knorr Kruiden Bouquet Knoflook-Peterselie en de citroenschil toe aan het vlees en de groenten.
- Meng alles met de noedels en serveer in diepe borden of kommetjes.
