use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wokschotel met rundsblokjes, lente-ui en groene asperges

Wokschotel met rundsblokjes, lente-ui en groene asperges

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 mespunt sambal
  • 8 lepels Solo Vloeibaar
  • 1 tablet Knorr Bouquet Knoflook-Peterselie
  • 500 g rundvlees (in blokjes gesneden)
  • 1 eetlepel geraspte citroenschil
  • 200 g noedels
  • 100 g kleine groene asperges
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 1 koffielepel(s) geraspte gember

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de lente-ui en de asperges in gelijke stukken van ongeveer 5 cm.
  2. Verhit de Solo in de wok en bak op hoog vuur de rundsblokjes aan.
  3. Voeg vervolgens de groenten toe en laat deze beetgaar worden op een matig vuurtje.
  4. Kook ondertussen de noedels in gezouten water en giet af.
  5. Voeg vervolgens de gember, sambal, Knorr Kruiden Bouquet Knoflook-Peterselie en de citroenschil toe aan het vlees en de groenten.
  6. Meng alles met de noedels en serveer in diepe borden of kommetjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.