koken met kinderen
Woknoedels met runderworstjes en broccoli
Geef score
Kooktijd15 min
Porties

- 600 g (kleine) broccoliroosjes
- 1 pak (225 g) woknoedels
- 400 g verse runderworstjes
- 4 el Solo Vloeibaar
- 1 blikje (ca. 200 g) ananasstukjes
- 1 tl milde kerriepoeder
- 0.25 zak kroepoek
- Kook de broccoliroosjes 5 minuten in kokend water en de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de broccoli en de noedels af en spoel ze koud. Laat goed uitlekken.
- Snijd de worstjes in stukjes. Laat de ananasstukjes uitlekken en vang 4 eetlepels van het vocht op.
- Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de stukjes worst 4 minuten. Voeg naar smaak wat peper, eventueel wat zout en de kerrie toe. Roer de broccoli, de noedels en de ananasstukjes erdoor en wok 3 minuten. Voeg het bewaarde ananasvocht toe en roerbak nog 1 minuut.
- Verdeel de woknoedels over 4 borden en bestrooi met de kroepoek.
