use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken visfilet met milde currygroenten en kokos
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken visfilet met milde currygroenten en kokos

Gebakken visfilet met milde currygroenten en kokos

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 25 g geschaafde amandelen
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 600 g voorgekookte aardappelpartjes
  • 600 g (Thaise) roerbakgroenten
  • 1 el milde kerriepoeder
  • 1 dl mango-sinaasappelsap
  • 1 pakje (2 dl) romige kokosmelk
  • 500 g (wit)visfilet of zalm

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Rooster de amandelen in een droge pan al roerend lichtbruin. Laat ze op een bord afkoelen.
  2. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de aardappelpartjes 5 minuten. Voeg de groenten, ¾ eetlepel kerrie en zout naar smaak toe en roerbak nog 3 minuten. Voeg het sap en de kokosmelk toe en laat de 'curry' 7 minuten pruttelen.
  3. Bestrooi ondertussen de visfilets aan beide kanten met wat zout en een klein beetje kerrie.
  4. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan, wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken en bak de visfilets om en om bruin en gaar in ca. 5 minuten.
  5. Leg de visfilets op 4 borden, schep de curry er half op en half naast en strooi de amandelen erover.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.